Les Classiques Zaterdag 28/11 (10u en 12.30u) – zondag 29/11 (10u en 12.30u) Menu “Les Classiques” Taartje van “coeur de saumon”, sint-jacobsvrucht & gerookte Hollandse paling *** Gevulde tongfilet, fijne preisnippers, “duxelle” van champignon & witte wijnsaus *** “Coquelet” (jong haantje), gecitroneerde roomsaus, peertje in de rode wijn & veenbessen gekonfijt, aardappelpuree met knolselder, crème van pastinaak & gekarameliseerd witloof *** Dessert van de chef met smaken van appel, kaneel, vanille & butterscotch Aan € 65,00 p.p. À la Carte U kunt kiezen uit verschillende VOORGERECHTEN en HOOFDGERECHTEN. Optioneel is er ook keuze uit 6 soorten wijn. Vul hier uw bestelling in, de finale besteldatum is donderdag 26 november om 20u00 Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.Naam *VoornaamAchternaamTelefoonnummer *E-mail *KIES UW AFHAALMOMENT-- kies uw afhaalmoment -- Zaterdag 28 november 2020 - tussen 10u en 12.30uZondag 29 november 2020 - tussen 10u en 12.30uMenu "Les Classiques" € 65,00-- kies het aantal --12345678910Voorgerecht: Taartje van “coeur de saumon”, sint-jacobsvrucht & gerookte Hollandse paling € 22,00 (kopie)-- kies het aantal --12345678910Voorgerecht: Huisgemaakte terrine van ganzenlever met kweepeergelei & briochebrood € 22,00-- kies het aantal --12345678910Voorgerecht: “Salade riche” (½ kreeft en Belle vue,” foie d’oie”, sint-jacobsvrucht, Spaanse gerookte ham & langoustinestaartje) € 34,00-- kies het aantal --12345678910Voorgerecht: ½ Kreeft Lozen Boer ( getomateerde roomsaus) € 28,00-- kies het aantal --12345678910Voorgerecht: Gevulde tongfilet, fijne preisnippers, “ duxelle” van champignon & witte wijnsaus € 22,00-- kies het aantal --12345678910Hoofdgerecht: Coquelet” (jong haantje), gecitroneerde roomsaus, peertje in de rode wijn & veenbessen gekonfijt, aardappelpuree met knolselder, crème van pastinaak & gekarameliseerd witloof € 24,00-- kies het aantal --12345678910Hoofdgerecht: Filet van jong hert, bordelaisesaus, peertje in de rode wijn & veenbessen gekonfijt, aardappelpuree met knolselder, crème van pastinaak & gekarameliseerd witloof € 30,00-- kies het aantal --12345678910Hoofdgerecht: ½ Kreeft Lozen Boer met groentenrisotto aan € 30,00-- kies het aantal --12345678910Dessert: Dessert van de chef met smaken van appel, kaneel, vanille & butterscotch € 12,00-- kies het aantal --12345678910Dessert: Variatie met peer, “ île flottante” & amandel € 10,00-- kies het aantal --12345678910Fles champagne € 25,00-- kies het aantal --12345678910Fles schuimwijn € 12,00-- kies het aantal --12345678910Witte wijn: Touraine “Phillo” Les Pierres D’Aurèle 2019 € 9,00-- kies het aantal --12345678910Witte wijn: Fiefs Vendéens “Les Clous” Thierry Michon 2018 € 13,80-- kies het aantal --12345678910Witte wijn: Saumur Brézé “Clos du midi” Arnaud Lambert 2019 € 11,50-- kies het aantal --12345678910Rode wijn: Saint- Emilion Grand Cru Château Les Cabannes 2015 € 17,55-- kies het aantal --12345678910Rode wijn: Montagne Saint-Emilion La croix Bastienne 2013 € 15,95-- kies het aantal --12345678910Rode wijn: Barbera d’Asti Mauro Spertino 2017 € 17,25-- kies het aantal --12345678910OpmerkingenCommentVerstuur Afhalen: Zaterdag 28 november van 10u30 tot 12u30. Zondag 29 november van 10u30 tot 12u30. Uw bestelling zal klaarstaan in het restaurant. Betaling ter plaatse (bij voorkeur elektronisch betalen). Vriendelijk verzoeken wij de sociale afstandsregels te respecteren. Culinaire groeten, De Lozen Boer team