Take-away

MENU ZATERDAG 30 JANUARI (55 euro p.p.)

Halve kreeft ‘Lozen Boer’ (getomateerd roomsausje)
***
Coquelet (jong haantje) ‘bordelaise’, fijne puree met champignons en spinazie
***
Ile flottante met amandelschilfers en geconfijt peertje

Optioneel kan u bijpassende wijn bestellen.

 

Klik hier om te bestellen.

 

PRAKTISCH

Alles kan coronaproof afgehaald worden op zaterdag 30 januari tussen 11.30u en 14.00u.
Bestellen is mogelijk tot donderdag 28 januari om 17u.
Betaling ter plaatse (bij voorkeur elektronisch).
Wij vragen een borg van € 25,00 voor het servies.

 

MENU VALENTIJN (75 euro p.p.)

Hapjes

Praline met ganzenlever
Mousse van gerookte paling & erwt
Fijn gemarineerde zalmtartaar
***
Gegratineerd schelpje gevuld met zeevruchten
***
Kalfsfilet uit de Corrèze, gebakken zwezerik & truffelroom
***
Chocoladefinancier, bosvruchten & sorbet
Mignardises voor bij de koffie

Ovenvers brood en huisgemaakte kruidenboter

Optioneel kan u bijpassende wijn bestellen en je geliefde verrassen met een vers boeketje van Bogaert Bloemen uit Zaffelare.

 

Klik hier om te bestellen.

 

PRAKTISCH

Alles kan coronaproof afgehaald worden op zaterdag 13 februari tussen 11.30u en 14.00u.
Bestellen is mogelijk tot donderdag 11 februari om 17u.
Betaling ter plaatse (bij voorkeur elektronisch).
Wij vragen een borg van € 25,00 voor het servies.